DOM WESELNY AGA
Czemierniki, ul Parczewska 56
tel.: 602 366 029
tel./fax: 83 351 34 78
e-mail: zhulech.vp.pl

 
O NAS
 
Klimatyzowana sala weselna, o eleganckim i gustownie urządzonym wnętrzu, może służyć na inne okazje: zabawy karnawałowe, bankiety okolicznościowe, imprezy firmowe. Jest przystosowana na przyjęcia do 300 osób. Oferujemy pełne zaplecze kuchenne. Zajmujemy się obsługą firm jak i osób prywatnych. Mamy również możliwość zorganizowania ognisk jak i grilla. Na ustronnej, obszernej działce znajduje się wiele miejsc parkingowych oraz plac zabaw dla dzieci.


OFERTA

 
OFERTA
ORGANIZUJEMY
· wesela
· chrzciny
· bankiety
· bale sylwestrowe i karnawałowe
· wszelkiego rodzaju przyjęcia okolicznościowe
· ogniska
· grile
 

ZAPEWNIAMY
· organizację każdej uroczystości
· profesjonalną obsługę gastronomiczno - kelnerską
· smaczną, domową kuchnię
· miłą atmosferę
· duży, ogrodzony parking samochodowy
· menu ustalone na życzenie klienta
· zespół muzyczny lub DJ’a
· sprzęt grający na poprawiny
· możliwość wynajęcia samochodu Lincoln
 

POKOJE
Część hotelowa znajdująca się w przylegającym budynku oferuje Państwu 7 pokoi (cztero i dwuosobowych) z łazienkami pozwalających na komforowy wypoczynek.
Jest to idealne i spokojne miejsce do odpoczynku z dala od zgiełku.



MENU

 
 
MENU
PROPOZYCJA 1
1) Rosół z makaronem
2) Schabowy tradycyjny ziemniaki surówka z białej kapusty i marchewki z chrzanem
3) Flaki
4) Udka z kurczaka ryż sałatka egzotyczna
5) Bigos
6) Barszczyk czerwony paszteciki (kapusta i grzyby)

Przystawki

1) Wędlina
2) Schab po warszawsku w galarecie
3) Filet z indyka z morelą w galarecie
4) Gniazda jaskółcze
5) Skrzydełka w miodzie
6) Kaczka faszerowana
7) Śledzie marynowane
8) Śledzie w śmietanie
9) Ryba po grecku
10) Galaretka z kurczaka
11) Łosoś wędzony
12) Tatar

Sałatki

1) Pieczarkowa,
2) Królewska,
3) Z kurczaka na ostro, ogórek zielony, pomidor, marynaty: ogórek konserwowy, papryka marynowana, pieczarka marynowana, cebula konserwowa.
 

PROPOZYCJA 2
1) Krem z pieczarek groszek ptysiowy
2) Schab nadziewany kiełbasą kluski śląskie sos jasny surówka z czerwonej kapusty surówka z pora
3) Flaki
4) Udka z kurczaka z pieczarkami i ryżem na ostro
5) Barszczyk czerwony paszteciki (soczewica mięso)
6) Bigos

Przystawki

1) Wędlina
2) Filet z kurczaka faszerowany w galarecie
3) Filet z indyka z morela w galarecie
4) Polędwiczki wieprzowe ze śliwką w galarecie
5) Ryba po grecku
6) Ryba w ananasach
7) Kaczka faszerowana
8) Galaretka z kurczaka
9) Tatar
10) Jaja faszerowane albo gniazda jaskółcze
11) Łosoś wędzony z oliwkami
12) Skrzydełka w miodzie
13) Śledzie marynowane
14) Śledzie po kaszubsku

Sałatki

1) Jarzynowa,
2) Z kurczaka na słodko,
3) Meksykańska,ogórek, pomidor, marynaty (papryka, ogórek, cebula, grzyby).
 

PROPOZYCJA 3
1) Strogonoff
2) Zrazy ze schabu ziemniaczki buraczki marchewka sos ciemny
3) Krem z selera z groszkiem ptysiowym
4) Udka z kurczaka faszerowane mięsem mielonym sos pieczarkowy
5) Barszczyk czerwony i paszteciki (kapusta grzyby)
6) Bigos z młodej kapusty

Przystawki

1) Wędlina
2) Galantyna z kurczaka
3) Ryba pieczona w galarecie
4) Śledzie po kaszubsku
5) Śledzie w śmietanie
6) Galaretka z nóżek wieprzowych
7) Skrzydełka w miodzie
8) Gniazda jaskółcze
9) Filet z indyka z morelą w galarecie
10) Ryba po żydowsku
11) Łosoś wędzony

Sałatki

1) Jarzynowa,
2) Królewska,
3) Meksykańska, Marynaty, ogórek zielony, pomidor.
 

PROPOZYCJA 4
1) Barszcz biały jajko kiełbasa chrzan
2) Karkówka pieczona kluski śląskie sos ciemny surówki (biała i czerwona kapusta)
3) Strogonow
4) Udka z kurczaka ryż egzotyczna (owocowa)
5) Barszczyk czerwony krokiety (z kapustą i grzybami)
6) Forszmak

Przystawki

1) Wędlina
2) Schab po warszawsku w galarecie
3) Ryba po grecku
4) Śledzie po myśliwsku
5) Śledzie w śmietanie
6) Rolada z ryby w galarecie
7) Skrzydełka w miodzie
8) Kurczak faszerowany
9) Filet z kurczaka w płatkach ,,Nestle”
10) Gniazda jaskółcze
11) galaretka z kurczaka

Sałatki

1) Z tuńczykiem,
2) Pieczarkowa,
3) Z kurczakiem na słodko, Marynaty, ogórek zielony, pomidor.
 

PROPOZYCJA 5
1) Krem z pieczarek z pulpetami
2) Zrazy wołowe (schabowe) kasza gryczana buraczki surówka z kapusty białej lub czerwonej
3) Flaki
4) Udka z kurczaka faszerowane pieczarka lub ryz na ostro
5) Barszczyk czerwony albo rosół grzybowy z pasztecikami z mięsem
6) Bigos albo forszmak

Przystawki

1) Wędlina
2) Schab po warszawsku ze śliwką w galarecie
3) Rolada z ryby w galarecie
4) Półmisek drobiowy
5) Ryba po grecku
6) Ryba w ananasie
7) Galareta z kurczaka
8) Kaczka faszerowana

Sałatki

1) Królewska,
2) Meksykańska,
3) Z tuńczyka, Marynaty, ogórek zielony, pomidor.


KONTAKT

 
KONTAKT
DOM WESELNY AGA
Czemierniki, ul Parczewska 56
tel.: 602 366 029
tel./fax: 83 351 34 78
e-mail: zhulech.vp.pl